Egyéni tanácsadás és személyes fejlesztés

Milyen tanácsokat tudunk Önnek adni és hogyan tudjuk Önt fejleszteni?

Ez természetesen minden esetben csak Öntől függ! Ha nem tudja eldönteni, hogy az egyéni tanácsadási formáink közül melyikre van szüksége, keresse fel munkatársainak egy ingyenes első konzultációra.

Mit tartalmaz az ingyenes konzultáció?

Az első ingyenes konzultációt pszichológus szakember segít Önnek, abban hogy jól döntsön milyen további tanácsadásra lehet szüksége. Az első ingyenes konzultáció Önre nézve semmilyen további kötelezettséggel sem jár. A pszichológus tanácsának figyelembe vételével Ön dönti el, hogy a továbbiakban milyen lépéseket tesz.

Mit kínálunk Önnek?

Egyéni coachingot vagy személyes készségfejlesztést. A személyes készségfejlesztés számtalan lehetőséget tartalmaz. A coaching típusú fejlesztés konkrét egyéni célok elérését szolgálja, míg a személyes fejlesztés kiterjedhet általános készségek fejlesztésére is. Példaszerűen a coaching módszertan kiváló lehetőséget nyújt prezentációs készségének rövid időn , akár néhány héten belüli jelentős javításához, míg a személyes fejlesztés segíthet Önnek, hogy általános kommunikációs készségeit fejlessze, akár az akadályt jelentő pszichológiai tényezők feltárásának segítségével.

Részvételi lehetőséget tréningjeinken. Az általunk szervezett kommunikációs vagy más tematikus alapra épülő tréningek célja a vezetőképzés, a bővebb önismeret, a hatékony stresszkezelés, a jó kommunikációs eszközök elsajátítása.