Hírek, aktuális

TRÉNINGAJÁNLÓ: Vezetővé válni

2013. február 10.

Négy részes tréningsorozatunk célja, hogy megismertessük Önt azokkal a lélektani törvényszerűségekkel, amelyek a sikeres vezetést, illetve sikeres vezetői karrierépítést alapvetően meghatározzák. (tovább…)

 

Mi is az az IT coaching…?

2011. február 10..

Igazából, kevesen használják a technikai lehetőségeket munkájuk megkönnyítésére. Számítógépünk, telefonunk, vállalati programjaink, nagyjából „ránk esnek” és nem tudjuk őket célszerűen használni. Így aztán, gimnazisták néha frappánsabb piaci elemzéseket készítenek, mint befutott marketing guruk…- mondja Péteri Balázs IT coaching specialista.
Mi is az az IT coaching?… Olvassa el a vele készült interjúnkat.
(tovább…)

 

Ünneplés vagy rombolás? Szeretet versus érzelmi marketing.

2010. december 17.

A karácsonyi ünnep sok szempontból „hátrányos helyzetű”.
„…A legjobb karácsonyi ünnepünk az volt, amikor mindenki haza mehetett a csúcsforgalom előtt…” hangzik egy két gyermekes középvezető hölgy sommás véleménye… Mások „megható céges karácsonyi ünnepségekre emlékeznek…”. Ahány ház annyi szokás, de úgy tűnik, hogy a jó szándék kevés ahhoz, hogy ünnepi hangulatot teremtsünk. (tovább…)

 

Hatékonyság és szorgalom. Biztos, hogy a kettő együtt jár?

2010. október 26.

Úgy tűnik, hogy az összefüggés sokszor fordított irányban igaz. Mennyiben felelősek a vezetők, és miért veszélyesek a péntek délután dolgozó munkatársak? A túlórát jutalmazni vagy szankcionálni kell? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. (tovább…)

 

A tréning és a coaching határai

2009. szeptember 25.

Úgy tűnik nem lehet minden problémát tréninggel és coachinggal megoldani…
Agyontréningezett cégek? Mit lehet tenni ha a szervezeti problémákat a jól szervezett kiválasztás, tréning vagy coaching sem tudja megoldani…? (tovább…)

 

Tréningsorozat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

2009. március 10.

A tavalyi évhez időszakához hasonlóan, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, illetve a PR Léder & Léder szervezésében 2009. október-november folyamán megrendezésre kerülnek az önismereti, illetve pályaorientációs tréningek. A tréningek időpontjait megtekintheti itt.
A tréningekre jelentkezni a Deák Ferenc Továbbképző Intézet Karrier Irodájában, illetve a leder.laszlo@prleder.hu e-mail címen lehet. A tréningre az egyetem hallgatói jelentkezhetnek.

­