Kutatási tevékenységeink

Jelenlegi futó kutatásunk: A munkahelyi kiégés és személyiség vizsgálata.

 • Kíváncsi arra mennyire hajlamos az ún. burnout jelenségre munkájában? Vizsgálatunkból megtudhatja! Jelentkezzen kutatásunkba, a teszt kitöltését követően visszajelzést biztosítunk Önnek.

Tekintse át leggyakrabban végzett kutatási tevékenységeinket!

Innovációs kutatások

Fölösleges technológiai fejlesztések? Gyakran megesik, hogy vállaltok stratégiai kutatások elvégzése nélkül olyan technológiai, szervezeti fejlesztéseket hajtank végre, melyek sohasem térülnek meg. Ha még rendelkezik innovációs stratégiával, vagy innovációs kutatással, forduljon hozzánk bizalommal. Az innovációs kutatások célja, hogy kijelölje a vállaltfejlesztés legszükségesebb, illetve leghatékonyabb irányait. Innovációs kutatásaink az innovációs járulék terhére is megrendelhetőek.

Tudásmenedzsment kutatások

Közhely, hogy a legversenyképesebb vállalatok és intézmények professzionális tudásmenedzsment gyakorlattal rendelkeznek. Milyen az Ön vállalatának gyakorlata? Tudásmenedzsment kutatásunk segít Önnek megválaszolni ezt a kérdés.

Vezetői hatékonyság kutatások

Hatékonyak-e vállalata vezetői és döntéshozó szakemberei? Ha nem, akkor mi lehet ennek az oka és hogyan orvosolható? Ezekre a kérdésekre adnak választ vezetői hatékonyság vizsgálataink.

Munkatársi motivációs és lojalitás kutatások

A szakirodalom adatai szerint, egy közepes nagyságú jól szervezett vállalat működésében évek telhetnek el úgy, hogy a vezetés csak a kirívóan motiválatlan munkatársak viselkedésére figyel fel. A motiválatlan munkavégzésnek számos oka lehet, az eredménye azonban mindig ugyanaz: csökkent hatékonyságú munkavégzés.

Együttműködési kultúra kutatások

Vajon mennyire jellemzi az Ön cégét az együttműködés és a csapatjáték kultúrája? Könnyebb kideríteni, mint gondolná!

Kutatással kapcsolatos ajánlatunkat kérheti az alábbi űrlap segítségével.

  Név (cégnév)

  E-mail cím

  Telefon

  Tárgy

  Üzenet